Krabbe med mynte og rødløk

Fylte krabbeskjell er lett å få tak i, smaker godt og er relativt rimelig.  Denne forretten har en liten vri og kan lages ferdig før gjestene kommer – 88 % #localfood

Om denne retten

  • antall personer; 4      tid å lage; 10 minutter

Dette trenger du (N=norske produkter fåes i butikk, HD=hjemmedyrking mulig)

  • 1 fylt krabbeskjell (N)
  • 1 god neve frisk mynte (N)
  • 1/2 rød chilli (HD)
  • 1 liten rød løk (N)
  • 1/2 lime

Slik går du fram

Finhakk løk, mynte og chili.  Del 1/2 lime i fire båter. Ta ut krabbekjøttet og bland dette i en bolle sammen med hakket rødløk og mynte.  Legg litt på hver tallerken strø over litt hakket chili. Legg på en båt lime på hver tallerken.

Tips 1; Pass på chili-mengden.  Om noen gjester ikke er så glade i chili serverer du denne i en bolle ved siden av.  Da kan hver gjest bestemme selv.

Tips 2; Kan også serveres på en skive ristet hvitt brød.

Drikke

Isvann, hvitvin eller øl.

Categoriesfisk