Tagliatelle med sopp og løk

Kjøttfri mandag på 10 minutter

Om oppskriften

Personer; 3 Tid ; 10-15 minutter

Du trenger

  • 100 gram sopp
  • 2 store løk
  • 2 hvitløksfedd
  • 2 1/2 dl matfløte
  • salt og pepper
  • chilli chips
  • balsamicosirup
  • fersk rosmarin
  • parmesan

Slik går du fram

Sett på vann til pastaen. Skrell løken og del i to. Skjær deretter i like tykke 3-4 mm skiver på langs. Riv soppen i biter. Stek løken 3-4 i 50 gr meierismør sammen med hakket hvitløk. Salt og pepre og en god klype chilli chips.

Legg i soppen og stek denne litt mør 3-4 min. Hell over fløten og ha i en spiseskje hakket fersk rosmarin. La blandingen koke på lav varme noen minutter. Juster eventuelt med vann.

Kok tagliatellen og bland denne med grønnsaksblandingen. Legg i en dyp tallerken, riv parmesan på toppen og pynt med fersk rosmarin ig er par søte tomater.

Categoriesvegetar