Kamskjell med bacon og erter

Surf og turf med kamskjell

Om retten

Personer; 2. Tid; 15 minutter

Dette trenger du

  • 6 kamskjell (avhengig av størrelsen)
  • 3 skiver tykk bacon (skogsbacon)
  • 1 liten boks erter
  • 2 små tomater
  • basilikum
  • salt og pepper
  • olivenolje

Slik går du fram

Kjør ertene i en hurtigmikser, salte og pepre. Har du ikke hurtigmikser knuser du ertene for hånd i en morter eller med en skje i en bolle.  Stek baconterninger og la trekke på kjøkkenpapir. Hold de varme/lune om mulig. Salt og pepre kamskjellene – stek på høy varme ca. 1 minutt på hver side. Ta fram to tallerkener og legg på ertepuréen.  Sett kamskjellene på denne. Strø over baconterninger. Pynt med en søt tomat og f.eks basilikum

Drikke

Til dette passer isvann, riesling eller øl

 

Categoriesfisk